Monday, March 2, 2009

akhir rasa ini...

aku rasa mcm da hidap penyakit kronik...
macam da xde perasaan ape2...contohnye mcm ptg tadi...kan slama ni aku harap esok reagen yang aku order tu da bleh sampai..sbb cm da ckup 2 mggu ak tggu reagen tu...pastu, ptAlign Centerg tadi contact sang suplier, die kate:
"saya belum order lagi"..
huh,kepala otak ko mmg bejambul wahai sang suplier!!! arggghhhhhhhhhhhhhhh!!!
tapi pelik...aku cam x bleh nak cakap ape...terkedu..x rase pon nk maki hamun si suplier bejambul tuh..pastuh nk nangis pon cm x bleh nk kuar air mate pon...so, skang aku rase there's sumtin wrong wif me...
da xde rase....skang idup hanya tuk abiskan sisa2 tesis...
harap ak bleh jumpa solution dalam mggu ni...
sbb 18 hb ak da kene bentang hasil...thats it!
harap dan terus mengharap...
harapnya ak x putus harap...
:puteh_25:

4 comments:

mYshah said...

trus berharap... n trus berusaha slagi ade masa... chayok333

epol said...

saba ajelah...tak semua perkara tu berjalan lancar macam ape yg kita nak..huhu

tuKang tuLis said...

mYshah: yeap..tgh usaha ni...harap kali ni berjalan lancar...doakan ek. thanx shah!

epol: sgt bersabar da ni..smpai xde rase cmneh...rsau plak jadinye...huhu..
n thanx ya!

epul said...

biasa r tu dah nak bis wat 1st degree...huhhuhu
macam2 fill datang...hukkk. :P