Friday, May 1, 2009

Assalamualaikum...

tuKang tuLis baru sampai kat umah...
balik tuk beberapa ari...
isnin nati balik kolej balik sbb kne g wat medical cekup kat hospital assunta...
acteli pagi tadi da pegi..tapi silap percaturan betui g waktu cuti buruh...kompemla kan sume pun cuti kat hospital tu...yang ado cuma bhagian admission ngn emergency jek...huhu
:puteh_13:

tapi,
masa berkemas bilik sblum balik tadi,
rse sebak tetiba sebab rasa sayang sangat dah dengan kolej yang da didiami 4 taun...
yelah kan, sedangkan tempat jatuh lagi dikenang, nikan pulak tempat bertapa...huhu
:puteh_11:
uhmm...
abaikan dulu rasa sebak tuh...
skang nk smbg ceritera trip ktorang yg lepas...
kali ni citer masih d hari pertama...
kami ke Cactus Point pulak.....okai...
sampai sini dulu...
nantikan kisah kami melawat Kea Farm yg besh
:puteh_27:
salam...

7 comments:

mYshah said...

heeehee. byknye cactus~ ^^

hurm, yup. nanti mase shah nak grad pon mesti pikiq mcm tu gak. xpe la bertemu n berpisah tu adat manusia biasa ^^

Binjaie said...

sonok?

*ayu* said...

wwuuii.. cantik2 nya cactus..

ejatzanil said...

ak kecik ati ngn cameron..
nk tau ngape,,
sile lawati my daily diary kih3

Fadhlah said...

aik...naper padlah tak perasan blog nie dah kuar n3..ah..

che-deal said...

Cameron memang menyeronokkan..
At 2006, saya pergi and stay kt rumah konsep homestay kat atas bukit Cameron tu (dekat ladang teh Boh)..
sejuk betul..
kabus pagi-pagi macam kt oversea je rasa..
cakap je keluar asap kt mulut..
jerit keluar api..hahaha..

pu3 balqis said...

bestnya pi cameron..
rasa cam nak menetap ja disana..
tak ajak ponnn.. :(