Monday, February 2, 2009

sekembalinya dari Perlis

assalamualaikum....
aduyai, dah lama x apdet page PoL ni..rse cam agak kemalasan mengapdet kerana kemengantukan yg amat :sleep:akibat perjalanan yg sunggoh jauh dari perlis semalam...
kalau x silap lbey kurang 8 jam km duk atas bas...bertolak bas kul 11.45pg di Kangar dan sampai di Hentian Duta dalam kul 8 lbey...:sleep:sampai saat ni tuKang tuLis masih menguap2 dan menahan mata dari tidoq ptg sbb sudey tlampau byk tdoq da ari neh...huhu..(x produktif lgsung)..kuikuikui
byk sgt crita nk kongsi neh...tapi sabaq la yuk..nak gain balik kesedaran atas sedar yg agak minimum bwat mase ni...
juz nak sampaikan:bye: salam tuk semua geng BSDW Paya Kg Besaq dr mak pak angkat korang (penat nk jawab nape korg x dtg) n pak Rahim, Pak Long Dan, Pakku (br dpt twins yg sgt cumil, nati br uplod gambanye ek) n bak kate sume org kg laa kem salam byk2 kat korg (sbb de kenduri ari sabtu tu)...da cm heboh satu kg daaa...

2 comments:

mYshah said...

heehe. da g perlis da ek~ shah baru abes exam teori nih. next paper selasa depan, huuhu. rehat sketika bersama2 komputer~ heehe...

nway cant wait for the updet. letak gmbor byk2 ^^

aku..ibnmasir said...

Wa'alaikumussalam mak n ayh angktku di Paya Kg Besar..rindu kt auni, hehehe..