Monday, January 19, 2009

gara2 100plus..

training ptg tadi aku x dpat abiskan...dan bwat pertama kalinya aku terpaksa mohon diri awal sbb dah rasa mcm nak pitam...

mgkin sebab ak g derma darah kat uum tghari tadi...engatkan bleh la tahan sbb mcm da bese xde pape je lpas derma darah...myb jugak sbb tido lmbt sgt mlm tadi, dlm kul 4 lbh baru tdo sbb ada perkara perlu diuruskan dgn segera...

malu jgk la ms nak mintak diri dr sir tadi..silap percaturan btui datang training dlm keadaan mcm ni sbb sir wat training endurance ptg ni...1st time setelah sem 2 dibuka, baru kali ni sir stat balik wat mende alah ni...aduilaaa...da pucat lesi da ktorg sume td...

tapi,

yang x bleh ak trimenye, td turun nak beli 100plus kat vendor machine..kunun2nya nak tmbh hydrate kan balik diri yg da mcm penat nak mati ni...tekan punya tekan, 100 plus dah sold out!!! pastu ak randomly la tekan air lain..then, tertekan button air coke...huhuh..ade la plak..minum je la walaupon jarang gile minum air brkabonat ni..dahaga sgt...pastuh dah separuh botol dah minum, baru ak teringat sesuatu...air coke masuk dlm list boikot laaa...hailaaaa...mcm ne aku bleh lupe yg aku skang tgh kempen boikot air coke..pastu cmne skang? nak smbung minum ke x bleh?? sbb mufti johor da kate wajib boikot..tapi kalau terbeli dah cmne ni???dahla coke dalam top list boikot tuh...huh..plis tolong ak kawan2...uhuk2...(>.<)
p/s:tukang tulis diuji kembali dengan kata2 yg pernah dilafazkan...subhanallah...isk333

4 comments:

mYshah said...

huuhu, ala kalau da terbeli xpe la kot..
mcm tibe2 ada org hadiahkan ke... mungkin ok je la... asalkan jgn sengaja beli ok

xpe2 janji niat n kainginan kat hati khai tu ada, truskan usaha ^^

tuKang tuLis said...

haha...bkn pe..kemusykilan yg timbul...tp xmau da minum kuwt..air coke bukanye besh pon..best lg tea o ais kafe...hihi..

mYshah said...

aish... jelesnye. rindu la air kafe sane~ huuhu

Hariq-Sha said...

takpe kot :) dh penat sgt kan...tak sengaja pon kan??

tp, bkn ke 100plus under company yg sm dgn coke ke? hmmm..just wondering..better double check :)

ishh...ade ke derma darah tgh hari tuh pastuh ptg g buat latihan endurance...gler ape...dhlah tdo ntah ckuo ke idok nye sebelum derma darah...akak2... :P