Sunday, April 5, 2009

kiSah seRibu saTu maLam..

Assalamualaikum!!!
tuKang tuLis suda mau apdet... haha
okeh, tuKang tuLis kan suda final yer...so, semalam baru je pas dinner EvH terakhir untuk tuKang tuLis, insyaallah...huhu...sedeyh...

xpe2,
so, semalam temanya adalah Egyptian...hoho
semalam semuanya ala2 padang pasir laaa...except d food..haha...mau makan roti saje kalau food pun tema padang pasir...
tuKang tuLis mls mau ngomong lbey2...juz layana je la pic2 dr camera amatur...yg pro nyer x dapek ag...hehesegala2nya bertemakan padang pasir...except d fud...n tuKang tuLis sgt ske kaktus itu...
table gift tuk semua final year + d labu sayong (kalau pak arab pggil labu sayong ape ek)...
kompem labu sayong ni dr Kuale kan padilchan???hehe

ni gambar kenangan kami evh/4 bersama pensyarah dan kakitangan...

antara lecturer yang hadir: Dr Mazrura, En Mubin n kak Fatim, Dr Normah, En Hukil, Pak Kas, Dr Rohi, Dr Hida, tutor, kak Shima, PPSP: Pn Aizah, En Ridhuan, En Shamrul, Abg Anuar n other staf laen...
so, rasenye objektif dinner kali ni mmg tercapai...alhamdulillah...
usaha untuk semua warga evh hadir malam ni tercapai...thanx to Dr Normah yang byk berusaha..

ini kami 5 org...PetaLofLurves...hehe..
pada yg masih x kenal
dari kiri, ana, eja, fana, ekin, dan tuKang tuLis...
kami pkai costume egypt okeh..
tuKang tuLis pun x caye da wat mende giler camneh...huahua...
abeslaaa....
ms red carpet tuk kami final yer masuk, da rase merah padam muke...
tapi nk wat cne...da pakai da pun..haha
at least bleh la citer kat cucu cicit yg nenek beliau ni penah la gak jadik putri parsi mse muda2 dulu...haha..phewww...ayat cover...hehe
ni antara pic ngan clasmates tuKang tuLis...
empat taun bersama mengharungi suka duka...
abg zul yg pakai ala2 40 org pencurik itu, suda menang King of d nite...
beliau berjaya mengekalkan kejuaraan 2 taun berturut2...cayalah abg zul..haha

so, kesimpulannya...
tahniah333
kepada organizer: EVH/3 yang berusaha keras...eventho ade sket cacat, tapi biasala...
sume tu mmg asam garam wat majls...
kepada EVH/4: harap kita semua masih kuat bersatu hati dan jgn cepat melatah dgn fitnah org yg x ske kita mcm ni...dan harap ikatan persahabatan antara kita utuh smpai bila2...
kepada junior2 EVH: teruskan usaha untuk terus memastikan EVH menjadi sesuatu...
Chaiyo333!

:puteh_28:

nota kaki: walaupun tuKang tuLis masih sentap ngn beberapa org...
tapi dats x bermakna tuKang tuLis x bleh nk hepikan diri di saat2 akhir
dan berusaha cipta some sweet memories yang kami semua bleh kenang sampai bila2..
merajuk lama2 pun wat hati sendiri yg sakit dan wat org yg berniat tu hepi dapat musnahkan saat2 kami yg sepatutnya hepi...
so, untuk kamu dan kamu,
tuKang tuLis jelaskan di sini...
anda tidak berjaya di sini...
yeah!



9 comments:

arieos said...

nota kaki yang tersentap.

:P

all d best for yr future!!! :O

padilchan said...

ya betoi.. imported from kuale.. haha~

penat bwak nek bus tu...

nota kaki yang x difahami.. doyai~

Rozaini said...

whether sweet or bitter,it remain forever rite?
so,take it as challenge!
pengalaman ni mengajar utk kite lebih berhati2 dimasa hadapan!

NO MORE WORRIES, habeskan sisa2 sbg udergraduate dgn GUMBIRA n epy2 je!

tuKang tuLis said...

arieos...
abaikan sje nota sentap itu..
sbb bkn tuk kamu yuk..

yeah..thx epul..=)

tuKang tuLis said...

yeah...sgt hargai korg nye usaha organize mjlis mlm smlm...
all of us hv a gud time las nite...
thanx tuk all of u..

nota kaki itu hnya akan disentap oleh mrk yg mkn cili sje padil...hehe

tuKang tuLis said...

aniey besh333...
epy?
but u act like unhepy las nite..
why?

Rozaini said...

me?unhepy?
u judge me wrong la dear..
i'm totally hepy last nite,eventho deep inside my heart, nobody knows!

sy hepy sbb dpt 2 cabutan bertuah,,
dpt amik gmbr dgn byk nye,,
n mmg hepy!no doubt! =P

Me, Mrs Taj said...

mesti happening mlm tu kn..

tuKang tuLis said...

Mrs.Taj...
yep...agak happening jgk...hehe